Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی وزارت خارجه آمریکا خشونت‌ علیه معترضان صلح‌جو در سودان را محکوم کرده که قرار است امروز چهارشنبه مخالفان کودتا در سودان تظاهرات میلیونی تحت عنوان "زلزله آوریل" برگزار کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، واشنگتن آماده ازسرگیری کمک‌های متوقف شده به سودان به محض تشکیل یک دولت معتبر و غیرنظامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه همچنین آمده است، روند سیاسی در سودان بهترین فرصت برای بازگرداندن مسیر دموکراسی است.

پیشتر نماینده سازمان ملل در سودان نسبت به افزایش میزان آشوب، جنایت و قتل معترضان ضد کودتا، خشونت علیه زنان توسط نیروهای امنیتی و تشدید هدف قرار دادن فعالان هشدار داد.

عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیتی سودان نیز این نماینده سازمان ملل را تهدید کرد که در صورت مداخله در امور سودان، او را از این کشور اخراج می‌کند.

البرهان در ۲۵ اکتبر ۲۰۲۱ وضعیت فوق‌العاده در سودان را اعلام و این شورا و دولت را منحل کرد.

کمیته پزشکان سودان اعلام کرد که بیش از ۹۰ تن در جریان اعتراضات از ۲۵ اکتبر کشته شده‌اند.

در همین حال مقامات سودان در آستانه تظاهرات برنامه ریزی شده امروز چهارشنبه، تدابیر امنیتی را اعمال و پل‌های خارطوم، پایتخت این کشور را مسدود کردند.

 کمیته امنیت دولتی خارطوم در بیانیه‌ای اعلام کرد که تمامی پل‌های نیل به‌جز پل‌های سوبا و حلفایا در روز چهارشنبه بسته می‌شود و شهروندان باید مسیر حرکت را بر اساس این اطلاعیه تغییر دهند.

همزمان دبیرخانه هیات وزیران سودان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد روز چهارشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی خواهد بود.

از سوی دیگر، رئیس شورای حاکمیتی سودان در جریان دیدار با اعضای هیأتی از "جبهه انقلابی" به رهبری هادی ادریس، عضو شورای حاکمیتی از ابتکارعمل پیشنهاد شده توسط جبهه انقلابی براساس رایزنی و همکاری استقبال کرد.

عبدالفتاح البرهان خاطرنشان کرد، گفت‌وگو، راه خروج از بحران کنونی است.

وی بر لزوم یکپارچگی تلاش‌ها و رویکردها و تلاش جدی برای دستیابی به رویکردی یکپارچه که بحران کنونی را پشت سر بگذارد، تاکید کرد.

البرهان همچنین بر اهمیت توسعه مشارکت بین تمامی گروه‌های سیاسی با هدف دستیابی به توافقی کامل که اساس آن رایزنی برای حل بحران سیاسی کنونی سودان باشد، تاکید و اعلام کرد باید فورا ساختار دوره انتقالی تکمیل شود.

در همین رابطه، اسامه سعید، عضو شورای ریاستی جبهه انقلابی در گفت‌وگویی مطبوعاتی گفت، در این نشست بر لزوم توافق بر سر انتخاب دولت و نخست وزیر تاکید و به بررسی مسائل مربوط به حکومت، قانون اساسی و انتخابات پرداخته شد.

وی همچنین تصریح کرد، رهبران جبهه انقلابی در صدد برگزاری نشستی با گروه‌های سیاسی طی روزهای آتی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت خارجه آمریکا سودان جبهه انقلابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال، موجی از نگرانی را بین فعالان اقتصاد دانش‌بنیان به راه انداخت؛ گلرنگ سهام تپسی را خرید و در هفته‌های اخیر هم خبرهایی از احتمال واگذاری عمده سهام دیجی‌کالا به همراه اول مطرح شد. این مسئله در کنار صحبت‌های چندماه پیش مدیرمسؤول روزنامه کیهان، تصوری ایجاد کرد مبنی بر این‌که فشارهایی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تکذیت این مسئله توضیح داد: «چون پیش‌ازاین، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمد؛ اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد».

او در همین خصوص به فروش سهام تپسی اشاره کرد و گفت: «آقای منشی‌پور از ما خواست کمک کنیم که انتقال سهام تپسی حتماً انجام شود. این درخواست ابتدا با مخالفت معاونت علمی روبه‌رو شد اما با اصرار تپسی درنهایت با این موضوع موافقت کردیم».

او چنین واگذاری‌هایی را نه به معنی واگذاری کسب‌وکارها به حاکمیت، بلکه نشان‌دهندهٔ بلوغ این حوزه دانست: «واگذاری سهام این کسب‌وکارها بلوغ آن‌ها را نشان می‌دهد. این یعنی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایهٔ ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است».

دهقانی فیروزآبادی در موضع‌گیری نسبت به مسئلهٔ فروش سهام کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، حمایت خود از این موضوع را اعلام کرد و تنها شرط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برای موافقت با فروش و واگذاری این سهام را بازگشت سرمایه به حوزه اقتصاد دیجیتال دانست.

بااین‌حال، سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد، چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی وجود چنین موضوعی را کذب دانست و توضیح داد: «هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. وقتی وارد حوزهٔ اقتصاد دیجیتال می‌شویم محیط این فضاها با سایر صنایع متفاوت است و دلیلش این است که بخش عمده‌ای از این اقتصاد از محیط خارجی آمده است؛ اما ما به‌هیچ‌عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم. حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم، باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم؛ اما اینکه این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به‌جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900257 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان
  • واکنش مفتی عمان به تظاهرات دانشجویی در آمریکا و اروپا
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش مقتدی صدر به تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا» به سایر کشورها/ سرکوب وحشیانه آزادی بیان
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا»به سایر کشورها/سرکوب ادامه دارد
  • گسترش انتفاضه دانشگاه‌ های آمریکا در حمایت از غزه به سایر کشورها
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا» در حمایت از غزه به سایر کشورها