Web Analytics Made Easy - Statcounter

عاطفه عابدینی با بیان اینکه اعمال تعطیلی رسمی سراسری هنوز معلوم نیست، گفت: اگر تعطیلی کشور به معنی لاک داون کامل باشد و همه جا اعم از مغازه ها، بازار ها، مراکز خرید و... مانند تعطیلی سراسری تهران در پیک اول تعطیل شود، می تواند موثر باشد.

به گزارش برنا؛ روز یک شنبه سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خطاب به رهبر انقلاب اسلامی نامه ای نوشت که در صورت موافقت ایشان، خواستار تعطیلی سراسری کشور برای کنترل پیک پنجم کرونا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمکی در نامه ی خود نوشت:« شاید دوهفته تعطیلی جدی و ایستادگی و بکارگیری نیروهای نظامی و انتظامی و برخورد محکم با شکستن پروتکل ها بتواند تا حد قابل توجهی از چرخش ویروس و بار بیمارستانها و فشار نفس گیر بر همکاران ما بکاهد.» در ادامه روز گذشته ( دوشنبه) رهبر انقلاب به نامه وزیر بهداشت پاسخ دادند. ایشان  از رئیس‌جمهور خواستند این موضوع در ستاد ملی کرونا بررسی شود و هر اقدامی که لازم است انجام گیرد.

در مرقومه رهبر انقلاب اسلامی خطاب به آقای روحانی رئیس‌جمهور آمده است: «پیرو هشدار وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و پیشنهاد تعطیلی بخاطر بیماری همه‌گیر، مقتضی است این موضوع در ستاد ملی کرونا مطرح و بررسی شود و هر اقدامی که لازم است انجام گیرد»

در این خصوص نظر اعضای ستاد مقابله با کرونا می تواند شنیدنی باشد.

تعطیلی ادارات برای کنترل بیماری هیچ فایده ای ندارد

عاطفه عابدینی، دبیر علمی ستاد مقابله با کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار برنا گفت: اگر تعطیلی کشور به معنی لاک داون کامل باشد  و همه جا اعم از مغازه ها، بازار ها، مراکز خرید و... مانند تعطیلی سراسری تهران در پیک اول تعطیل شود، می تواند موثر باشد.

او با بیان اینکه تعطیل کردن سراسری کشور نیازمند شرایطی خاصی است، افزود: مردم نباید در طول تعطیلی سراسری قسط وام های خود و مالیات را پرداخت کنند. همچنین باید اجاره خانه ها و اجاره ی مغازه ها از موجرین دریافت نشود.

عابدینی ادامه داد: طی تعطیلی سراسری از لحاظ اقتصادی مردم باید حمایت شوند و اگر این شرایط ایجاد نشود نمی تواند عنوان کرد که تعطیلی موثر بوده است چرا که بسیاری از مردم برای مجبور اند برای کسب درآمد و پرداخت چنین مواردی سر کار حاضر شوند.

دبیر علمی ستاد مقابله با کرونا تصریح کرد: در صورت عدم کنترل بیماری میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا حتی می تواند به بیش از 400 نفر در روز برسد و در  شرایط خطرناکی هستیم که این تعطیلی می تواند برای حفظ جان افراد و خانواده های مهم باشد.

او افزود: تعطیلی ای که مردم بتوانند در آن به شهرهای مختلف سفر کنند و به رستوران های و کافی شاپ ها بروند و از طرفی فقط ادارات تعطیل باشد، هیچ فایده ای ندارد.

عابدینی ادامه داد: اعمال تعطیلی رسمی سراسری هنوز معلوم نیست و باید برای این اتفاق جوانب مختلف از نظر قابل اجرا بودن و عدم فشار اقتصادی به مردم مورد بررسی قرار گیرد.

دبیر علمی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه در حال حاضر در هیچ یک از مراکز درمانی جایی برای بیماران نیست، گفت: شاهد این هستیم که مردم نیز پروتکل های بهداشتی و شیوه نامه ها را رعایت نمی کنند و دومینوی ابتلا قطع نمی شود.

انتهای پیام/۴

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درمان و آموزش پزشکی رهبر انقلاب ویروس رهبر انقلاب وزیر بهداشت انقلاب اسلامی درمان و آموزش برنا مالیات درآمد مرگ خانواده مراکز درمانی تعطیلی مشاغل تعطیلی سراسری کشور ستاد مقابله با کرونا تعطیلی سراسری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۵۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حسن شیخی، گفت:همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهارداشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد:گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به شدت پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج و به روی مردم و جوانان شهر باز شود
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام